Avalon Praktijk voor Haptonomie en Massagetherapie

Welkom! Ik ben Ellen Vunderink en mijn praktijk is Avalon Praktijk voor Haptonomie en Massagetherapie. En dit is mijn website. Je vindt hier informatie over de dingen die ik doe in mijn praktijk.

Als je op een website als deze terecht bent gekomen, is de tijd waarschijnlijk rijp om beter voor jezelf te gaan zorgen.

Goed voor jezelf zorgen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Doorzetten en volhouden worden vaak meer gewaardeerd in onze maatschappij.  Ik vraag me af of dat terecht is. Soms wel natuurlijk. Maar wellicht veel vaker niet. Want als je te lang volhoudt, kun je behoorlijk in de knoop komen, met jezelf en met anderen. In je privéleven en in je werk.

Dus als je hier bent, vraag je je misschien af of het tijd is om dingen in je leven te veranderen. Of je weet dat je iets wilt veranderen maar je weet niet wat, of hoe.

Misschien is dit dan het moment om me te bellen en een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur. Dan kun je kijken of je mij zou willen vragen om hulp en steun in jouw veranderingsproces. Als het niet klikt, nemen we afscheid. En als het wel klikt, maken we een afspraak.

Afspreken kan via ellen@haptonomiemassagetherapie.nl of 010-235 8113